24 Ağustos 2022 Çarşamba

Başkan Tütüncü, Duacı'da asfalt çalışmalarını denetledi

Başkan Tütüncü, Duacı'da asfalt çalışmalarını denetledi

 





ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duacı'da gerçekleştirilen 25 bin metrekarelik asfaltlama çalışmalarını denetledi. Başkan Tütüncü, "Hemşehrilerimizi konforlu ve güvenli yollara kavuşturmak için gece gündüz büyük bir heyecanla çalışıyoruz" dedi.





Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ilçede sürdürülen çalışmalarını yerinde denetledi, bilgi aldı. Duacı Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Tütüncü, ilçe sakinlerini güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için çalıştıklarını vurgulayarak, "Altınova ile Serik Caddesi'ni birbirine bağladık. Nural Sokak artık büyük bir cadde. Gazi Mahallesi'nin her sokağını sıcak asfaltla kaplıyoruz. Turgut Özal Bulvarı yenilendi. Antalya Şehir Hastanesi'nin şehirle ulaşımını sağlayan yollara bir yenisini daha eklediğimiz Zeytindalı Caddesi hemşehrilerimizin hizmetine açıldı. Ekiplerimiz ilçemizi konforlu ve güvenli yollara kavuşturabilmek için gece gündüz çalışıyor" diye konuştu.





Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Duacı Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını 15 ayrı sokakta gerçekleştirdi, 5 bin ton asfalt dökerek, 25 bin metrekare alanı asfaltladı.(DHA)





FOTOĞRAFLI




https://bit.ly/3QZdTg0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder