27 Ocak 2022 Perşembe

Ak Partili vekillerden Manavgat’ta oda ziyaretleri
Ak Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın, yapılan seçimlerin ardından Manavgat’ta oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, salgın süresince hükümetin, küçük esnafların ayakta kalması için bütün imkanlarını zorladığını belirtti.

Ak Partili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın’a göreve seçilmeleri dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu.  Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, milletvekilleri Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın, oda başkanlarını göreve seçilmelerinin ardından tebrik etti. Meslek odalarının toplumda çok önemli bir yeri ifa ettiğini kaydeden Tuba Vural Çokal, “Meslek odalarımız üyelerinin hak ve hukukunu korumaları ve onları yapılan yasal değişikliklerden haberdar etmeleri anlamında çok önemlidir. Odalarımız ayrıca, günümüzün rekabetçi ortamında üyelerine her türlü bilgi ve eğitimi sunarak, onları ekonomik olarak zarara uğramalarının önüne geçiyor” dedi.

SALGINDA YAPILAN YARDIMLAR

Türkiye’nin ve dünyanın son 2 yıldır çok ağır bir salgın süreci yaşadığını hatırlatan Çokal, “Ülkemizde bu salgından en çok etkilenenler küçük esnaflarımız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hükümetimiz, özellikle küçük esnafların salgından ekonomik olarak zararlarını en aza indirebilmeleri amacıyla kredilerden vergi ötelemelerine kadar birçok  çalışma gerçekleşti. Bütün bunlarla birlikte hükümetimiz aldığı bu tedbirlerle esnaflarımızın ayakta durmasını sağladı” diye konuştu.

ZARARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN YAPILANLAR

Geçen Temmuz ayında Manavgat’ın çok büyük bir felaket atlattığını kaydeden Ak Partili Çokal, “Yangının başladığı ilk gün başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere devletimizin bütün kurumları Manavgat’a geldi. Yangın süresince bütün bakanlarımız ilçemize geldi. Yangından zarar görenlerinin Zararlarının giderilmesi amacıyla bütün çalışmaları eksiksiz olarak yapıyoruz. Hem ben hemde başta Manavgatlı milletvekilimiz İbrahim Aydın ve diğer milletvekillerimizle birlikte hergün köylerimizi dolaştık. Bütün evlere girdik, insanlarının sorunlarını çözmek için gayret sarfettik” dedi.

Oda başkanları da, ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini belirterek, üyelerinin yaşadıklarını sorunları aktardı.
https://bit.ly/32FYZrq

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder