29 Ocak 2022 Cumartesi

Vahşi cinayet, cinsel organını keserek öldürdü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Elvan Küçükaltun (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'e (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı Kadir Demir'i (39), çıkan tartışmada cinsel organını keserek vahşi bir şekilde  öldürdü.

Olay, dün gece Manavgat ilçesi Side Mahallesi Kiremithane Sokak'ta meydana geldi. Alman Nadia Angela Grosser ile birlikte yaşayan Elvan Küçükaltun, dün akşam arkadaşı Kadir Demir'i yemeğe çağırdı. Küçükaltun, Alman sevgilisi ve Kadir Demir birlikte alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Elvan Küçükaltun ile sevgilisi Grosser’e ilgi gösterdiğini öne sürdüğü Kadir Demir arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Küçükaltun, Kadir Demir’i göğüs bölgesinden bıçaklayıp öldürdükten sonra cinsel organını kesti.

ET KESTİM DE HAVA ALMAYA ÇIKTIM

Vahşi bir şekilde öldürdüğü Kadir Demir'in cesedini ne yapacağını bilemeyen Elvan Küçükaltun, evin yakının da bulunan parka gömmek için kazı yapmaya başladı. Çevrede bulunanların, parkta kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarmanın geldiğini gören Elvan Küçükaltun, ara sokaklardan kaçarak Side sahiline gitti. Kısa sürede sahilde yakalanan Küçükaltun, üzerindeki kan lekelerini soran jandarma ekiplerine, “Evde et kesmiştim, için daraldı hava almaya çıktım” dediği belirtildi. Jandarma ekipleri, Elvan Küçükaltun ile olay anında evde bulunan Nadia Angela Grosser'i gözaltına aldı. Vahşi bir şekilde öldürülen Kadir Demir'in cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

Jandarma da işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolü ve parmak izlerinin alınmasının ardından Manavgat adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerin olayın olduğu daireyi 2 sene önce kiraladıkları ve ev sahibine evli olduklarını söyledikleri öğrenildi. Komşuları, şüphelilerin evi ofis gibi kullandıkları ve Almanya’da doğalgaz satış işlemi yaptıklarını söylediklerini anlattı.

Akdeniz Pazar - Son dakika haberleri

Antalya, Manavgat, cinayet, cinsel organ, alkol, Side, Elvan Küçükaltun, Kadir Demir, Kadir Demir nasıl öldü, Kadir Demir öldü mi? Antalya haberleri, Antalya son dakika 
https://bit.ly/3u84FFV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder