29 Ocak 2022 Cumartesi

Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı kuruldu
Milli Yol Partisi’nin Manavgat İlçe Teşkilatı kamuoyuna tanıtıldı. Remzi Çayır’ın genel başkanlığında kurulan yeni partinin hedefinin iktidar olduğunu belirten ilçe başkanı Ali İhsan Kılınç, “Çarığımızı ayağımıza giyip yollara çıkıyoruz, tek tek kapı kapı dolaşacağız” dedi.

Manavgat’ın önde gelen siyasetçilerinden olan Ali İhsan Kılınç’ın ilçe başkanlığı görevini üstlendiği Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Yönetimi, düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Partilerinin halihazırda bulunan sisteme alternatif olarak kurulan bir parti olduğunu ifade eden Kılınç, “Partimizin temelinde hukuk, liyakat ve üretim vardır. Milletimizin büyük bir çoğunluğu ne iktidara ne de muhalefete güveniyor. Yani ülkenin geleceği için sorunların çözümünü var olan siyasi partilerde görmüyor” dedi.

HALKIN SORUNLARI ÇÖZÜLMEDİ

Milli Yol Partisi kurulmadan önce 2019 yılından bu yana Milli Yol Hareketi olarak Genel Başkan Remzi Çayır’la birlikte Anadolu’yu gezdiklerini vurgulayan Kılınç, “Gittiğimiz görüştüğümüz her yerde halkımız sorunlarının bugüne kadar çözülmediğini, ancak çığ gibi büyümeye devam ettiğini ifade etmiştir, işte partimiz milletimizin duyduğu bu ihtiyaç üzerine kurulmuştur” dedi.

UCUZ SİYASET YAPMAYACAĞIZ

Türkiye’de ve Antalya’da birçok il ve ilçede teşkilat yapılanmalarının tamamlandığını ve birçok yerde de devam ettiğini belirten Kılınç, “Bizim ucuz siyaset yapma gibi bir derdimiz yok, sıradan bir parti olma hedefimiz de yok, ilk seçimlerde iktidar olmak için geliyoruz. Kapı kapı, tek tek vatandaşlarımızla görüşüp hem kendimizi anlatacağız hem de onları dinleyeceğiz. Çarığımızı ayağımıza geçirip yollara çıkarak herkesle bir araya geleceğiz” dedi.

MYP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, basın toplantısı sırasında partisinin genel başkanı Remzi Çayır'la görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

GENEL BAŞKAN ÇAYIR’A GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANTI

Basın toplantısı sırasında cep telefonu ile görüntülü bağlanan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır da yeni yönetime başarılar dileyerek, milletin ihtiyaç duyduğu güveni sağlayacaklarını ve daha iyi bir ülke için hizmet etmeye geleceklerini söyledi.

İLÇE YÖNETİMİNDE KİMLER VAR

Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ali İhsan Kılınç, Osman Gül, Alev Yılmaz, Fatma Çınar Göksoy, Fadime Türkmen, Ahmet Birgül, Nail Sarı, Soner Türkmen, Fazliye Ayhan, Yusuf Demir.

Akdeniz Pazar - Son dakika haberleri

Siyaset, Milli Yol Partisi, Manavgat, Ali İhsan Kılınç, siyaset, politika, teşkilat, politika haberleri, siyaset haberleri
https://bit.ly/34hWOuq

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder