19 Şubat 2022 Cumartesi

Antalyaspor, Malatya deplasmanında kazanmak istiyor

Antalyaspor, Malatya deplasmanında kazanmak istiyor

Antalyaspor, ligin 26'ncı haftasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçını kazanarak, deplasmandaki 7 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekipte cezaları sona eren 3 oyuncu zorlu maçta forma giyebilecek.



Süper Lig'de 28 puanı bulunan ve son 7 deplasman maçında galibiyeti bulunmayan Antalyaspor, ligin 26'ncı haftasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı beyazlılar çalışmanın ardından saat 16.00'da özel uçakla maçın oynanacağı Malatya'ya hareket edecek. Akdeniz ekibinde cezalarından dolayı Fatih Karagümrük maçında oynayamayan kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı, görev verilmesi halinde sahadaki yerlerini alabilecek.



TOPLAMDA 10'UNCU MAÇ



Antalyaspor ile Malatyaspor ligde 10'uncu kez birbirlerine rakip olacak. İki takımın daha önce oynadığı 9 maçta Akrepler 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Malatya'da oynanan 4 maçta ise Antalyaspor 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan maçta Antalyaspor, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.



3 CEZALI DÖNÜYOR



Antalyaspor'da kart cezalarından dolayı Fatih Karagümrük maçında oynayamayan kaleci Boffin, Güray Vural ve Veysel Sarı, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde sahadaki yerlerini alabilecek. 3 oyuncunun zorlu maça ilk 11'de başlamaları bekleniyor.



2 SAKAT, 1 CEZALI



Kırmızı beyazlı takımda Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol, sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Antalyaspor'da Doğukan Sinik sarı kart sınırında yer alırken, kart görmesi durumunda bir sonraki hafta yine deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçında cezalı duruma düşecek.



Cumartesi günü saat 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak Yeni Malatyaspor- Antalyaspor mücadelesinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Samet Çavuş yapacak.





https://bit.ly/3p0C026

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder