20 Şubat 2022 Pazar

Manavgat, Demre'yi tek golle geçti

Manavgat, Demre'yi tek golle geçti

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Bölge 3. Grup 12. haftasında Demre Belediyespor'u ağırlayan Manavgat Belediyespor, sahadan 1-0 galip ayrıldı.



BAL 4. Bölge 3. Grup 12. hafta karşılaşmasında Manavgat Belediyespor ile Demre Belediyespor Manavgat Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Baran Aslan, Duygu Kabataş ve Hakan Erdaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma saat 14.00'te başladı. Karşılaşmanın henüz 5'inci dakikasında Demre Belediyespor atağında rakip oyuncu ile çarpışan Manavgat Belediyespor'un kalecisi Yusuf Emre Karahan'ın kaval kemiği kırıldı. Karahan ambulansla hastaneye götürülürken oyun yaklaşık 10 dakika durdu.

35. dakikada gelişen Manavgat Belediyespor atağında Mahmut Şeker ceza sahasının hemen içinden düz vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

İkinci yarının 75. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Tunahan Aydın da sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda her iki takım da gol bulamayınca karşılaşma 1-0 Manavgat Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.





https://bit.ly/3p2g72q

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder