21 Şubat 2022 Pazartesi

Kaş'ta 16 yıllık başkan 1 oyla seçimi kaybetti

Kaş'ta 16 yıllık başkan 1 oyla seçimi kaybetti

Kaş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunda başkanlığa Hamza Ustaer seçildi. 4 dönemdir başkanlık görevini yürüten Mustafa Demirtepe seçimi kaybetti.



Kaş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Kaş Çerçiler Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Genel kurula Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Salih Usta, AK Parti İlçe Başkanı Koray Bilgin, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Finike Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ziya Aydemir ve şöför esnafı katıldı.



Divan Başkanlığı'na oybirliği ile Finike Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ziya Aydemir seçildi. Ardından okunan faaliyet raporu ve yıllık çalışma raporu oybirliği ile kabul edildi. Mevcut başkan Mustafa Demirtepe ve yeni aday Hamza Ustaer üyelere konuşma yaptı.

Seçimde Kaş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 422 kayıtlı üyesinden 356'sı oy kullandı. Seçimde 1 oy geçersiz sayıldı. 355 oyun 178'ni alan Hamza Ustaer, Kaş Şöförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni başkanı oldu. 16 yıldır başkanlık görevini yürüten Mustafa Demirtepe ise 177 oy aldı. Kaş Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Yönetim Kurulu Üyelikleri'ne Durmuş Hasar, Yusuf Ay, Dündar Karagül, Mustafa Kolak, Mehmet Abrak ve Onur Kutlu seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerine de Mehmet Zorlu, Özden Akça, Kadir Akay seçildi.

Kaş Şöförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni Başkanı Hamza Ustaer, "4 dönemdir odamızın başkanlığını yürüten Mustafa Demirtepe başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı ben ve ekip arkadaşlarımız bayrağı devreladık. Şoför esnafına en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" dedi.





https://bit.ly/3v4SYQA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder