18 Şubat 2022 Cuma

Suç makineleri yakalandı, vatandaş rahat etti

Suç makineleri yakalandı, vatandaş rahat etti

Antalya'nın Kepez ilçesinde demir ve su motoru hırsızlığı şüphelisi 2 kişi yakalandı. Şüphelilerden A.E'nin 45 suçtan kaydı olduğu ve hırsızlık ile yağma gibi suçlardan 5 yıldır arandığı, M.D.'nin ise 3 suçtan kaydı bulunduğu belirlendi.



Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Başköy mahallesinde ocak ayında tel örgülerdeki 400 demir, bu ay da zeytinlik bahçesinden su motoru ile sulama sistemine ait plastik boru ve su vanalar ile tel örgülerdeki 800 demir direğin çalınması üzerine geniş çaplı araştırma yaptı. Ekipler şüphelilerinin, hırsızlık, yağma gibi 45 suçtan kaydı olan ve 5 yıldır 13 hırsızlık suçundan aranan A.E. ile 3 suç kaydı olan M.D.'yi tespit etti.



Operasyonla yakalanan şüpheliler ifadesinden jandarma zeytinlik bahçesinin sulama sistemine ait 80 metre plastik boru ve 3 büyük su vanasının çaldığını itiraf etti. Jandarma çalınan malzemeleri olay yerinden 4 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda buldu. Şüphelilerin çaldığı demir direkler ile su motorunu ise Zeytinlik mahallesindeki hurdacılar sitesindeki F.A.'ya sattığı tespit edildi. Jandarma hurdacidaki 730 demir direk ile su motoru sahiplerine teslim etti.





https://bit.ly/3sOnWtM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder